44112744-5277-4262-9D9F-270E0D8A8B38 Created with sketchtool.

VIJESTI

Izvještaj sa 13. sjednice Savjeta mladih Zagrebačke županije

7. listopada 2019.

Na 13. sjednici Savjeta mladih Zagrebačke županije, održanoj 3. listopada 2019. godine, članice i članovi Savjeta mladih raspravljali su o Programu rada Savjeta mladih i Financijskom planu za ostvarivanje Programa rada.

Nakon konstruktivne rasprave, jednoglasno su usvojili Prijedlog Programa rada Savjeta mladih Zagrebačke županije za 2020. godinu i Prijedlog Financijskog plana za ostvarivanje Programa rada Savjeta mladih Zagrebačke županije za 2020. godinu.

Članice i članovi Savjeta mladih razmatrali su i predlagali predstavnike Savjeta mladih Zagrebačke županije na 8. Koordinaciji županijskih savjeta mladih koja će se održati u Požegi od 18. do 20. listopada. Isto tako, otvorena je tema sufinanciranja novih projekata mladih koji bi trebali biti predloženi i realizirani do kraja tekuće godine, te se razmatrao prijedlog organiziranja koordinacija i radionica gradskih i općinskih savjeta mladih u svrhu boljeg rada i povezanosti savjeta mladih s područja Zagrebačke županije.

Kolačići

Koristimo kolačiće (cookies) isključivo za praćenje posjeta na ovu internetsku stranicu. Kako biste koristili stranicu onako kako je predviđeno, molimo vas da prihvatite kolačiće.

Što su kolačići?