44112744-5277-4262-9D9F-270E0D8A8B38 Created with sketchtool.

VIJESTI

Poziv na Edukaciju – jednodnevna obuka članova Savjeta mladih

13. prosinca 2022.

Savjet mladih Zagrebačke županije će u suradnji sa Udrugom gradova u Republici Hrvatskoj u subotu, 17. prosinca 2022. godine, održati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, Velika Gorica, Zagrebačka 37, s početkom u 9:00 sati Edukaciju – jednodnevna obuka članova Savjeta mladih u trajanju od 4 sata za članove i zamjenike/ice članova/ica Županijskog i gradskih/općinskih savjeta mladih s ciljem edukacije o važnosti savjeta mladih kao savjetodavnog tijela i funkciji članova/ica tog tijela, te kako bi se članovi/ice međusobno upoznali, razmijenili prijedloge i ideje te potaknuli svoje aktivnosti u realizaciji potreba mladih u svojim sredinama.

Veselimo se Vašem odazivu i kvalitetnoj daljnjoj suradnji.

Ljubazno Vas molimo da potvrdu dolaska s brojem članova/ica i zamjenika/ica članova/ica savjeta mladih koji će sudjelovati u edukaciji, pošaljete na e-mail: z.skupstina-o.uprava@zagrebacka-zupanija.hr najkasnije do četvrtka, 15. prosinca 2022. godine do 12:00 sati.

Savjet mladih Zagrebačke županije

Kolačići

Koristimo kolačiće (cookies) isključivo za praćenje posjeta na ovu internetsku stranicu. Kako biste koristili stranicu onako kako je predviđeno, molimo vas da prihvatite kolačiće.

Što su kolačići?