44112744-5277-4262-9D9F-270E0D8A8B38 Created with sketchtool.

VIJESTI

Savjet mladih Zagrebačke županije podržao sufinanciranje tri projekta

8. travnja 2019.

Na današnjoj sjednici Savjet mladih Zagrebačke županije podržao je tri projekta koje će sufinancirati, čime nastavlja pomoć udrugama i savjetima mladih općina i gradova na području Zagrebačke županije u stvaranju i realizaciji njihovih projekata.

Projekt Savjeta mladih Općine Gradec koji ima za cilj filmsko, medijsko i informatičko opismenjavanje djece u Osnovnoj školi Gradec kroz sudjelovanje učenika u programu „Frooom!“ koji se provodi u tri razine za vrijeme školskih praznika.

Projekt Bistranske udruge mladih istaknuo je humanitarni karakter djelatnosti udruge, organiziranjem prijevoza trkača na najveću humanitarnu utrku u svijetu „Wings For Life World Run“ koja se održava u Zadru 05. svibnja 2019. godine.

Posljednji projekt od strane Hrvačkog kluba Velika Gorica također ističe važnost sporta i zdravog načina života. Novoosnovani hrvački klub broji 40-ak članova od kojih su neki i djeca sa poteškoćama u razvoju. Sudjeluju na raznim natjecanjima gdje bilježe dobre rezultate te su zamolili Savjet mladih Zagrebačke županije da im pomogne oko nabave prijeko potrebne opreme za trening kako bi članovi imali što bolje uvjete za svoju aktivnost.

Članovi Savjeta mladih izabrali su svoje predstavnike za sudjelovanje na 4. Kongresu savjeta mladih Republike Hrvatske koji će se održati od 26. do 28. travnja 2019. godine u Požegi. Za predstavnike na spomenutom Kongresu određeni su Nikola Vrabec i Krešimir Štavlić.

Kolačići

Koristimo kolačiće (cookies) isključivo za praćenje posjeta na ovu internetsku stranicu. Kako biste koristili stranicu onako kako je predviđeno, molimo vas da prihvatite kolačiće.

Što su kolačići?